Etiquetes

dijous, 14 de maig del 2020

RECEPTA CUINA: "BATUT DE SÍNDRIA"

VOLEU APRENDRE A FER UN BATUT BONÍSSIM?

clica aquí



                                                                                                                 Núria Valiño, 5èA

5 comentaris:

  1. Hola Núria,

    Segur que està molt bo, quina bona pinta. Podries afegir-li gel picat de cara a l'estiu seria com un granizat.

    ADÉU!!!

    Vinyet Pericas Alerm 5è A

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona idea Vinyet, ja o probare de cara a l'estiu.


      ADÉÉÉÉÉÉU!!!!!!!

      Núria-5èA

      Elimina
  2. Quina bona pinta que fa!!!
    Deu estar boníssim!!!

    Aina F. (5éC)

    ResponElimina
  3. Hola Nuria, te molt bona pinta, ya probaré a f fero.

    Leire P. 5°A

    ResponElimina
  4. Gracies Vinyet, Leire i Aina, moltes gracies.

    m'alegro de que o probeu.



    ADÉÉÉÉÉÉÉÉÉÚ!!!!!!!!


    Núria-5èA

    ResponElimina