Ingredients:
1-. Un quilo de patates.
2-. Dos paelles (una paella normal i l’altre la més gran que tinguis).
3-. Oli.
4-. Una dotzena d’ous.
5-. Llet.
Passos:
1-. Pela un quilo de patates.
2-. Talla la patata (contra més petita la tallis millor).
3-. Agafa la paella (la més gran que tinguis) calentala i hi poses un dit d’oli. Quan estigui calent, afegeix les patates i les fregeixes. Quan estiguin feta, treus la patata.
4-. Agafes una dotzena d’ous, els bats i hi afegeixes un raig de llet.
5-. Barregem els ous i la patata i ho posem tot junt a una altre paella (que sigui normal) i ho calentem.
6-. Quan s’hagi fet per un canto girem la truita (amb cuidado) perquè és faci per l’altre cantó.
7-. Per acabar posem un plat (si pot ser una mica més gran que la paella) i girem la paella cap el plat (aguantant amb una mà el plat).
Núria Valiño 5èA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada