Etiquetes

divendres, 22 de maig del 2020

RECEPTA DE "TORTITAS" CASOLANES






Vull compartir amb vosaltres, una recepta que faig molts matins amb la meva germana per esmorzar o per berenar, és una recepta que podem fer nosaltres i ens agrada molt, al principi només feia amb forma rodona però després de tant practicar ja fem formes de cor, estrelles....

Ingredients:

2 ous

350 gr farina de blat

250 ml de llet

Una cullera gran de sucre

4 gotes d'aroma de vainilla

1/2 sobre de llevadura

1 cullera gran de margarina.

Afegim tots els ingredients a la batedora, 4 minuts a potència 6 fins que la massa es quedi homogènia i espessa. Si és necessari es pot afegir més farina si la massa queda molt líquida, fins que quedi espessa.

Agafem una paella i li posem una mica de margarina i el foc al 6 perquè es vagi desfent a poc a poc i no es cremi, quan estigui desfeta, l'afegim un mica de massa en forma rodona i quan comenci a canviar de color i surtin bombolles és el moment de donar-los la volta. Al minut ja estan llestes per retirar-les del foc.

Després jo me les menjo amb crema de xocolata i estan molt bones. Espero que us agradi.


Erik Montero, 5è B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada