Etiquetes

dissabte, 2 de maig del 2020

RECEPTA: "GALETES OREO"

Ingredients

Per la massa:

-160 g de farina de rebosteria
-95 g de cacau en pols
-½ cdta. de bicarbonat sòdic
-Una mica de sal
-1 Ou
-70 gr de mantega en pomada
-100 gr de sucre morè

Per al farciment:

-60 gr de mantega en pomada
-105 g de sucre glass
- Unes gotes de extracte de vainilla
- Una cdta. d’aigua calenta

Elaboració: 

Tamisar la farina, el cacau, el bicarbonat i la sal.
Batem l’ou amb la mantega i el sucre. Afegim els ingredients tamisats a l’ou, mantega i sucre.

Donem forma de rectangle a la masa, emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera una hora.
Preescalfem el forn a 180º C posem la massa entre dos plecs de paper de forn i l’estenem amb un corró. Tallem amb un tallador tantes galetes com puguem. Posem al forn durant 8 minuts. Retirem del forn i deixem refredar uns minuts, després les posem en la graella i preparem el farcit. Per aixo posem la mantega, sucre, aigua i vainilla a batre, després aboquem el farcit en una mànega pastissera i vam començar a omplir les galetes. Guardar en un recipient amb tapa.  


                                                                                                                        Mario Farré, 5èA

4 comentaris:

  1. Hola Mario!
    Ho provaré de fer.
    Gerard Nieto

    ResponElimina
  2. Hola Mario,

    Tenen molt bona pinta.

    BON PROFIT!!!
    Vinyet Pericas Alerm

    ResponElimina
  3. quina bona pinta 🤩🍪🍪

    ResponElimina
  4. Hola Mario, tienen molt bona pinta.

    Leire P.

    ResponElimina