Ingredients
Per la massa:
-160 g de farina de rebosteria
-95 g de cacau en pols
-½ cdta. de bicarbonat sòdic
-Una mica de sal
-1 Ou
-70 gr de mantega en pomada
-100 gr de sucre morè
Per al farciment:
-60 gr de mantega en pomada
-105 g de sucre glass
- Unes gotes de extracte de vainilla
- Una cdta. d’aigua calenta
Elaboració:
Tamisar la farina, el cacau, el bicarbonat i la sal.
Batem l’ou amb la mantega i el sucre. Afegim els ingredients tamisats a l’ou, mantega i sucre.
Donem forma de rectangle a la masa, emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera una hora.
Preescalfem el forn a 180º C posem la massa entre dos plecs de paper de forn i l’estenem amb un corró. Tallem amb un tallador tantes galetes com puguem. Posem al forn durant 8 minuts. Retirem del forn i deixem refredar uns minuts, després les posem en la graella i preparem el farcit. Per aixo posem la mantega, sucre, aigua i vainilla a batre, després aboquem el farcit en una mànega pastissera i vam començar a omplir les galetes. Guardar en un recipient amb tapa.
Mario Farré, 5èA
Hola Mario!
ResponEliminaHo provaré de fer.
Gerard Nieto
Hola Mario,
ResponEliminaTenen molt bona pinta.
BON PROFIT!!!
Vinyet Pericas Alerm
quina bona pinta 🤩🍪🍪
ResponEliminaHola Mario, tienen molt bona pinta.
ResponEliminaLeire P.