INGREDIENTS:
.125 g de farina
125 ml de llet
50 g de mantega
50g o bé 70 g de sucre (al gust)
1 ou
1 cullereta de llevat en pols
1 cullerada d'essència de vainilla
PREPARACIÓ:
Batim l’ou amb el sucre en un bol que suigui gran.
Mentres remenem afegirem la mantega, la vainilla i la llet.
A part barregem la farina amb el llevat.
Agafem el colador tirem la farina a dins i la anem colant mica en mica i no parem de remanar fins hàgim posat tota la farina.
Et queda una massa que anirem posant a una gofrera.
I quan estiguin fets els deixem refredar una mica.
CONSELLS:
Si tens un pinzell de cuina, pinta les plaques de la gofrera amb oli perquè no s'enganxi
I si no vols utilitzar mantega pots fer-ho amb oli d’oliva
Joan Casanovas 5èB
Segur que estaven boníssims!!!
ResponEliminaAina F. (5éC)