Etiquetes

dilluns, 1 de juny del 2020

RECEPTA DE CUINA

GOFRES 

INGREDIENTS:


.125 g de farina

125 ml de llet

50 g de mantega

50g o bé 70 g de sucre (al gust)

1 ou

1 cullereta de llevat en pols

1 cullerada d'essència de vainilla


PREPARACIÓ:


Batim l’ou amb el sucre en un bol que suigui gran.

Mentres remenem afegirem la mantega, la vainilla i la llet. 

A part barregem la farina amb el llevat.


Agafem el colador tirem la farina a dins i la anem colant mica en mica i no parem de remanar fins hàgim posat tota la farina.

Et queda una massa que anirem posant a una gofrera.

I quan estiguin fets els deixem refredar una mica.


CONSELLS:

Si tens un pinzell de cuina, pinta les plaques de la gofrera amb oli perquè no s'enganxi

I si no vols utilitzar mantega pots fer-ho amb oli d’oliva



              


Joan Casanovas 5èB

1 comentari: